مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی

با سلام
من سال94 از اقایی ماشین خریدم به من فقط برگه سبز و دادن و اقایی که من ازشون خرید کردم قبلا از اقای دیگه ای ماشینو خریده بودن که اون اقا نیومدن سند بزنن و از طریق شورای حل اختلاف سند بنام اقایی که من ازشون خریدم خورده و ایشون هم سند کمپانی نداشته الان منم ندارم در حال حاضر ماشینم به سرقت رفته و بابت بیمه بدنه سند کمپانی میخواد الان من میتونم سند کمپانی بگیرم!؟ یا حتما باید ماشین و‌ صاحب اولیه ماشین حضور داشته باشه!؟؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.باید دادخواست اثبات مالکیت والزام به تنظیم سند رسمی بدین به طرف همه ایادی قبلی.وقتی حکم بگیرید سندهم میزنن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
کسی که پلاک ماشین به اسمشه باید پیگیری کندیل از صاحب ماشین وکالت داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از صاحب قبلی وکالت داشته باشید ممکن است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست اثبات مالکیت والزام به تنظیم سند رسمی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وکالت می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست یک دادخواست تنظیم کنید با موضوع اثبات مالکیت یعنی مالکیت خودتان ابتدا اثبات کنید و به تبع آن الزام به تنظیم سند رسمی را نیز مطالعه کنید این را هم مد نظر داشته باشید که تمام افراد ماقبل خود را در خوانده بیاورید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باید دادخواست اثبات مالکیت را ابتدا مطرح نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات مالکیت والزام به تنظیم سند رسمی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست اثبات مالکیت والزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

جهت مشاوره بهتر تماس بگيريد . ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣ دكتر عليپور هستم