مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی خودرو

سلام
من 5 سال پیش یک خودرو تویوتا خریداری کردم
الان میخوام بفروشم و متوجه شدم سند کمپانی رو تحویل نگرفتم. سند به نامم خورده و برگه سبز هم به ناممه. الان رفتم ایرتویا برای گرفتن المثنی ولی نمایندگی میگه ما این ماشین رو وارد نکردیم و احتمال داره شخصی یا شرکت های دولتی وارد کرده باشن. باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

به کسی که خرید کردید مراجعه کنید و الزام وی رو می تونید نسبت به تحویل سند کمپانی از دادگاه درخواست کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با همان برگ سبز میتونید اقدام کنید برای فروش خودرو

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع وارد کننده رجوع کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به همان واردکننده مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به کسی که خریداری کردید مراجعه کنید و دادخواست الزام به تحویل سند کمپانی دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تحویل سند کمپانی علیه فروشنده خودرو تنظیم نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نیز به سند کمپانی نیست وقتی سند و برگه سبز به نام شماست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک تعویض پلاک و مالک، مقررات راهنمایی و رانندگی است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برای نقل و انتقال نیازی به سند کمپانی نباید باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت یا نمایندگی مربوطه پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برگ سبز خودرو و سند بنامتون هست باهمان انتقال بدهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در حال حاضر سند سبز ، سند مالکیت محسوب می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به شرکت مراجعه و درخواست المثنی را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای انتقال ماشین نیازی به فاکتور کمپانی نمی‌باشد و صرف برگ سبز و کارت شناسایی ماشین در مراکز تعویض پلاک کافی است. به عبارت دیگر در مراکز تعویض پلاک اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشد فرآیند تعویض پلاک صرفا با در اختیار داشتن برگ سبز خودرو مقدور است و هیج منع قانونی در این رابطه وجود ندارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

دادخواست الزام به تحویل سند کمپانی

علیه فروشنده خودرو تنظیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله به نظر می‌رسد که خودروی شما توسط شخص یا شرکتی به کشور وارد شده است که این مسئله باعث عدم وجود سند کمپانی برای خودروی شما شده است. در این صورت، برای دریافت المثنی باید ابتدا به نزدیکترین اداره گمرک و پلیس راهور مراجعه کرده و با ارائه مدارک مالکیت خودرو، از آن‌ها درخواست المثنی بدهید. در صورتی که در اداره گمرک مشخص شود که خودروی شما به صورت قانونی وارد کشور نشده است، باید با مراجعه به پلیس راهور اقدام به اخذ سند کمپانی کنید. اگر پلیس راهور هم قادر به صدور سند کمپانی نبود، باید با مراجعه به دادگستری و یا سازمان صدور مجوز واردات خودرو (اسقاط) در این زمینه اقدام کنید.