مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو در رهن

با سلام.
یکی از رفقا در طرح سالانه فروش خودرو ثبت نام کرده و اسم او برای خودرو ساینا در آمده است.
چون خودش پول پرداخت ماشین رو ندارد به من پیشنهاد داده که بیام پول ماشین رو پرداخت کنم و ماشین مال من بشود ولی 10 میلیون به او بدهم. من هم رضایت دارم.
اما میخواستم ببینم قراردادی وجود دارد که بتونم الزامش کنم که بعد از تحویل ماشین اون رو به نام من بزند؟
چون طبق قرارداد ماشین تا یک سال در رهن شرکت میمونه و تحویل گیرنده حق فروش اون رو ندارد.
اگه قراردادی وجود دارد بی زحمت متن قرارداد رو به من بگید.
ممنون میشم.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام بعد از یک سال می تونید الزامش کنید
جهت تنظیم قرارداد به دفتر یوی از وکلا در محل اقامت مراجعه کنید یا از طریق وات ساپ با بنده هماهنگ شوید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام قرارداد خاصی وجود ندارد، به نظر بهترین کار اینست که به دفتر خانه اسناد رسمی مراجعه نمایید، اقرار نامه ای دال بر واگذاری امتیاز خودرو تنظیم نمایند، و اینکه فی مابین خود قرارداد خرید خودرو رو تنظیم نماید.