مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرویی که در رهن سایپا هستش

با سلام میخواستم یه ماشینیو بخرم که سندش تا 7 ماه دیگه تو رهن شرکت سایپا هستش و این ماشین به صورت قولنامه ای به شخص دوم فروخته شده ایا میتونم بخرمش

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرفا میتوانید وکالت تنظیم نمایید وانتقال سند وتعویض پلاک میسر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله ولی در قرارداد تمام شروط را ذکر نمایید و زمان انتقال سند و تعویض پلاک را و تمام هزینه ها
و ... را مشخص نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفا می توانید وکالت بلاعزل بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توصیه میشود خریداری نکنید اما اگر خواستید فقط با گرفتن وکالت بلاعزل میتوانید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
عواقب نامشخصی دارد بهتر است نخرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید بخرید ولی انتقال سند آن ممکن است با مشکلاتی روبرو شود.