مشاوره حقوقی رایگان - ناخوانا بودن شماره شاسی خودرو

سلام، خسته نباشید. بنده مرداد سال 99 یک آردی 84 خریدم با سند تک برگی خریدم. موقع بازدید ماشین در مرکز تعویض پلاک افسر مربوطه نتونست شماره شاسی روی رکاب سمت راست رو پیدا کند و گفت برو مشکلی نیست. بعد از اون ماشین رو بردم مرکز تشخیص رنگ و گفتم که شماره رکاب سمت راست رو ندارد اما اون ها هم گفتند مشکلی نیست. میخواستم بدونم موقع فروش در تعویض پلاک به مشکل میخورم یا نه؟ مرسی. ممنون از توجه شما.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام سوال شما حقوقی نیست لطفا به کارشناسان تعویض پلاک مراجعه کنید