مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

سلام من با دختر زندگی میکنم مستاجر هستیم تاریخی که باید خونه رو تخلیه میکردیم با مالک تماس گرفتم که خاور گرفتیم وسایل رو داریم بار میزنیم که بیاد واسه تصفیه حساب
متاسفانه اومدن یه سری هزینه ها کردیم واسه ساختمان که مربوط به مالک بود حتی رسید هم داشتیم از مدیر ساختمان هیچ کدوم رو قبول نکرد و کلی حساب کتاب الکی واسمون ردیف کرد که پول پیش رو بهم نده
وقتی دیدم پول به من نمیده در حالی که یه مقدار از وسیله ها هنوز تو خونه بود دررو بستم برم بنگاه که بگم داستان رو
زمانی برگشتم دیدم رفته در نرده ای رو کشیده و قفلتابی زده و رفته
از یه طرفم نصف پول رو باید به بنگاهی که خونه جدید قولنامه کردم باید میدادم که کلید بگیرم، پول رهن رو نداده قفل زده در خونه که مقداری از وسیله هام هنوز تو خونه بوداز طرفی خاورو مجبور شدیم با قبول کل خسارت بفرستم شب پارکینگ
روز بعد چون خونه در تصرف من بود قفل رو بریدم و وسیله هارو کارگر گرفتم دوباره اوردم تو خونه خالی کردم
حالا مالک رفته شکایت کرده مستاجر خالی نمیکنه من چه کار باید بکنم کل همسایه ها شاهد هستن من زندگیم 24 ساعت تو خاور بود کلی خسارت وارد شده بهم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باشاهد و فاکتور خرید برنده میشین و گواهی باربری