مشاوره حقوقی رایگان - سکونت مستاجر بی پرداخت

با سلام
مستاجر با فریب موجر بدون پرداخت مبلغ رهن ملک را تحویل گرفته و فقط نصف مبلغ
اجاره ماه را به حساب موجر واریز کرده و چندین ماه است پول را پرداخت نمی کند

و موجر را سر کار گذارده هیچ ضمانتی جهت مبلغ رهن یا اجاره به موجر داده نشده (اجاره نامه در مشاور املاک نوشته شده و مشاور املاک هم نتوانسته کاری انجام دهد) روش پس گرفتن ملک موصوف چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موجر می تواند دادخواست تخلیه ملک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با استناد به مواردی که ذکر کردید حکم تخلیه از دادگاه بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید قرارداد خوانده شود میتواتید تخلیه و مدت زمانی که کرایه پرداخته نشده است را مطالبه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موجر می تواند جهت مطالبه الباقی وجه الودیعه دادخواست بدهد...

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اقدام به طرح دعوی حقوقی بر اساس مفاد قرارداد نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
دستور تخليه از شوراي حل اختلاف محل بگيرند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر پرداخت اجور معوقه برای مستأجر ارسال نمایید . اگر پرداخت نشد برای تخلیه اقدام کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شورای حل اختلاف جهت اخذ حکم تخلیه اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تخلیه عین مستاجره تنظیم نمایید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید. ویا اینکه اگر موعد قرارداد به اتمام رسیده دادخواست تخلیه مطرح نمایید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
باید قرارداد اجاره بررسی شود واینکه شرط فسخ لحاظ شده در قرارداد درصورت عدم پرداخت اجاره بها

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مفاد اجاره نامه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با استناد به قرارداد اجاره ، دادخواست مطالبه وجه مبلغ قرض الحسنه قرارداد اجاره و خسارت تأخیر تادیه و مطالبه اجاره بها معوقه را
اقامه نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

فقط نسبت به مطالبه ودیعه می توانید اقدام کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر سه ماه از اجاره را پرداخت نکرده باشد موجر میتواند دادخواست تخلیه مطرح کند.

مجید پورشکر

جناب آقای مجید پورشکر :

با سلام خدمت دوست بزرگوار اولین کار باید دادخواست دستور تخلیه رو بخواهید بر اساس اینکه مبلغ رهن و اجاره رو ناقص داده میتوان تخلیه گرفت و دادخواست مطالبه اجاره بها بر اساس نظر کارشناس کرد و مبلغ اجاره رو گرفت

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهت پاسخگویی دقیق نیاز به بررسی قرارداد اجاره می باشد ولیکن به طور کلی براساس توضیحات جنابعالی می توانید دادخواست مطالبه اجور معوقه و ودیعه را دهید و اگر شرط فسخ درصورت عدم پرداخت اجاره (1ماه-دوماه و...) طی اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام و سپس دادخواست تنفیذ فسخ و تخلیه ثبت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به ایفا تعهد مبنی بر پرداخت ودیعه را بنمایید ویا در صورت تحقق شروط اجاره نامه تاییدفسخ قرارداد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست حکم تخلیه مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه دهید و مبلغ ودیعه و اجاره بها را با دادن مهلت مشخصی مطالبه کنید در صورت عدم افاقه دادخواست دهید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

درخواست تخلیه ملک مورد اجاره در شورای حل اختلاف محل به استناد قرارداد اجاره و تخلف از شرایط موجود در قرارداد بدهید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

دادخواست مطالبه دهید ودرصورتی که درمبایعه نامه برای عدم پرداخت رهن شرط فسخ گذاشته شده باشد میتوانید اجاره نامه را فسخ کنید