مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف

باسلام و خسته نباشید.بنده بمدت دو سال و پنج ماهه که عقد بسته ام.و همسرم یکساله بنده ترک کرده اند و نفقه ای پرداخت نکرده اند. خود اظهار طلاق دارند ولی نه طلاق میدهند و نه حاضر به زندگی هستند. وبنده نیز اصلا حاضر به طلاق نیستم چون از صمیمیم قلبم زندگی و همسرم را دوست دارم.مهریه و نفقه را نیز به اجرا گذاشته ام. متاسفانه ایشان وکیل اند . الان من چه باید کنم؟واقعا خسته ام خواهشا زودتر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ممنونم.اصلا وسع مالی ندارم که بخواهم وکیل اختیار کنم.چون نه نفقه ای دریافت میکنم ونه وضع مالی پدر کارگرم مناسبه. لطفا و خواهشا راهنمایی بفرمایید.

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما در حال حاضر صرفا میتوانید دادخواست نفقه ، مهریه را مطرح کنید که اقدام کرده اید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید پرونده مهریه و نفقه را به جریان بیاندازید واز حق حبس استفاده کنید البته من باید بدونم شما دوشیزه هستید یا خیر؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پاسخ مکالمه ای داده ام.یاالله

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام
با انعقاد عقد نکاح زن مالک مهریه بوده و دین بر دوش زوج می باشد لذا همسر محترم شما می بایستی مهریه شما را پرداخت نماید و با توجه به اینکه ایشان وکیل می باشد به احتمال قوی دادگاه اعسار ایشان را نمی پذیرد . ولی در خصوص نفقه اثبات عدم پرداخت نفقه و عدم ناشزه بودن بر عهده شما می باشد لذا حتما در جلسات از داشتن وکیل استفاده نمائید