مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

با پسری در سایت آشنا شدم که ایشون قصد ازدواج داشتنو ادعای عاشقی میکردن. در طول یک ماه سه مرتبه تو پارک قرار ملاقات داشتم.. که ایشون منو به محل کارشون دعوت کردن و همونجا بزور و بدون رضایت من رابطه زنارو انجام داد و باعث ازاله بکارتم شد پزشکی قانونی فقط دخول و پارگی و تایید کردن اما از اونجا که این اتفاق خیلی ناگهانی و انی بود و من فرصت دفاع از خودمو نداشتم آثار ضرب و جرحی در بدنم مشهود نبود حالا چطوری میتونم عدم رضایت خودمو تو این قضیه ثابت کنم؟خواهش میکنم جوابمو زوتر بدین. با سلام..
دراین مورد آیا اگر پسر رابطه را (البته پرینت پیامهاش که این کاروکرده رو در دادگاه ضمیمه پرونده کردم که همین باعث شد قاضی دستور جلبشو صادر کرد که با قرار وثیقه آزاد شد) انکار کند چی میشه و قاضی چه دستوری دراین مورد صادر می کنه اگه عدم رضایت ثابت نشه ارش البکاره و یا مهرالمثل تعلق می گیره یا نه؟چون تو هر پرونده یه جور حکم میدن

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودبایکی ازوکلاحضورامشورت نمایید

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
چون اثار جراحت وجود نداشته و با توجه به انكار زاني پرونده نسبت به زناي به عنف مختومه و اتهام رابطه نامشروع إثبات ميگردد
و چون به عنف ثابت نمي گردد مبنا رو با رضايت قرار ميدهند و مهريه نيز منتفي ميگردد
واگر خواهان نتيجه مطلوب هستيد ميتوانيد به اينجانب مراجعه نماييد
باتشكر