مشاوره حقوقی رایگان - فورس ماژور

سلام؛ من در اردیبهشت 99 یک مغازه در مجتمع تجاری پیش خرید کرده ام. یکی از بندهای قرارداد خرید، پرداخت دیرکرد در صورت تاخیر در تکمیل و واگذاری مغازه می باشد و در صورت بروز موارد فورس ماژور سازنده معاف از پرداخت دیرکرد می شود. آیا بروز کرونا که حداقل 3 ماه قبل از عقد قرارداد ما بوده و در این مدت پروژه تعطیل نشده و مراحل ساخت و تکمیل ادامه داشته، آیا فورس ماژور در این مورد معتبر است و وضعیت هزینه تاخیر و دیرکرد چگونه است. متشکرم.

پاسخ ها :

بهزاد  اماني

جناب آقای بهزاد اماني :

سلام اگر بر اثر کرونا تعطیلی مرتبط با کار اتفاق افتاده باشه بله فورس ماژور هست