مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت

سلام خسته نباشید
بنده‌ در معامله سلفی 700 کیلو برنج به کسی بدهکارم‌ این بدهکاری بخاطر این بود که بدلیل‌ کم‌آبی و خشکسالی‌ محصول برنج خشک شد (قوه قاهره)
اگه من‌قضیه رو ببرم تو بحث‌ فورس‌ ماژور ‌پول طرف رو باید به نرخ روز بدم یا روز عقد قرارداد (5 ماه پیش‌) آیا باید علاوه‌ بر پولش‌ خسارت‌ هم‌ بدم‌؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که از بین رفتن محصول به علت قوه قاهره باشد مبلغ قرارداد را مسترد میکنید منتها متن قرارداد شما نیز ملاک عمل میباشد