مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ودیعه به موجر

سلام .... من 1 سال پیش خونه ای اجاره کردم در بنگاه املاک به مبلغ 20 میلیون ... اما این مبلغ رو به صورت دستی پرداخت کردم به موجر و رسید از ایشون‌ نگرفتم .... قرارداد هم یک شاهد بیشتر نداره که طرف موجر هست .... من فقط یه اجاره نامچه دستمه که موجر پایینش رو امضا کرده مبنی بر اینکه این قرارداد امضا شده ... این کافیه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر قرارداد توسط دوطرف امضا شده و مبلغ هم قید شده مشکلی پیش نخواهد آمد