مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت

سلام بنده راننده توزیع یک شرکت غذایی هستم و ماشین برای خودم هست تو ماموریت با خودروی تریلی تصادف کردم و مقصر حادثه شناخته شدم و خودم از ناحیه دست و پا دچار شکستگی شدم و خسارت زیاندیده خیلی بیشتر از سقف بیمه من هست و متاسفانه راننده تریلی هم فوت کردن میخواستم ببینم شرکت بیمه حوادث برای ما رد نکرده میتونم شکایت کنم از شرکت و علاوه بر بیمه شخص ثالث از شرکت هم خسارت بگیرم؟؟؟ متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، شما بیمه حوادث راننده مقصر در بیمه نامه تان هستید، می توانید، از آن استفاده کنید