مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه دیه مسئولیت از بیمه

باسلام بنده دوسال پیش در محل کار .. پست پیاده خیابان شرکت نفت هنگام گشت زنی پیاده .. از پشت سر ماشینی به بنده زد و فرار کرد با وجود اینکه 5 صبح بود و دوربین و کسی هم اون طرف ها نبود و گیج شدن در هنگام حادثه بخاطر 10 بخیه ابرو و ضربه به سر موفق به شناسایی ماشین نشدم ولی با وجود تماس همکارم در پست مجاور به 110 و 115 و فرم گزارش حادثه و میزان دیه و ارش محاسبه شده از طرف پزشک قانونی تا الان موفق به دریافت هزینه درمانی نشده ام .. البته با وجود مشخص شدن تخلف رئیس امور قراردادها شرکت در خرید بیمه مسئولیت تمام نیروهای پیمانکاری حدود 5سال متواری با همین بیمه که وظیفه پیمانکاران بود تنها راه دریافت هزینه درمانی بنده با وجود بند 20 قرارداد امضا شده این بیمه با شرکت که بنده مطالعه کردم تنها راه دریافت هزینه و دیه شکایت از شرکت و یا پیمانکار بوده که بعد از آن بخاطر شکایت شرکت میتونه به هر بهانه ای بنده رو اخراج کنه لذا خواهشمندم راهی برای مطالبه دیه خود با در نظر گرفتن امنیت شغلی به بنده حقیر شناسایی کنید .. ممنون و التماس دعا

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

درود بر شما
دیه را میتوانید از صندوق تامین خسارتهای بدنی مطالبه کنید
ماده 21 - به منظور حمایت از زیان‌دیدگان حوادث ناشی از وسایل نقلیه، خسارت‌های بدنی وارد به اشخاص ثالث که به علت فقدان یا انقضای بیمه‌نامه، بطلان قرارداد بیمه، شناخته نشدن وسیله نقلیه مسبب حادثه، کسری پوشش بیمه‌نامه ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه یا تعلیق یا لغو پروانه فعالیت شرکت بیمه یا صدور حکم توقف یا ورشکستگی بیمه‌گر موضوع ماده (22) این قانون، قابل پرداخت نباشد، یا به ‌طور کلی خسارت‌های بدنی که خارج از تعهدات قانونی بیمه‌گر مطابق مقررات این قانون است به‌استثنای موارد مصرح در ماده (17)، توسط صندوق مستقلی به نام «صندوق تامین خسارت‌های بدنی» جبران می‌شود.