مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

با سلام و خسته نباشید پدر بنده سال 98 در شرکت از روی درخت افتاده و مهره L2 کمرشان شکسته است با توجه به اینکه نزدیک بازنشستگی ایشان بوده و قول‌های شرکت برای پرداخت دیه از بیمه مسئولیت مدنی شرکت شکایتی نکردیم ،سوال من این هست چه مقدار دیه پرداخت می‌شود و مراحل و محل شکایت را برایم توضیح دهید با تشکر

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

باسلام باید پزشکی قانونی در اسن موزد نظر بدهد با ثبت دادخواست به طرفیت شکرت بیمه گر مسولیت مدنی پروسه شروع میشود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از بیمه شکایت کنید و سپس پدر به پزشکی قانونی معرفی شده و پس از تعیین میزان آسیب دیدگی دادگاه دیه را تعیین خواهد کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین میزان درصد دیه در صلاحیت پزشکی قانونی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان دیه را پزشکی قانونی با توجه به میزان آسیب وارده و طول درمان مشخص می کند