مشاوره حقوقی رایگان - خاموش کردن آسانسور بدون اجازه

باسلام وقت بخیر خدمت وکلای عزیز ، یکی از مالکین ساختمان خود را مدیر ساختمان میداند و قرارداد قانونی و ثبت شده ای ندارد که ایشان مدیر باشد، لذا از بعضی از همسایه ها حق شارژ میگیرد و بعضی از همسایه پرداخت میکنند طبق قانون تملک باید اعضای مدیر ساختمان توسط مالکین انتخاب شود و قرارداد نوشته شود ولی اینگونه نیست و مدیری مشخص نشده متاسفانه این آقا پیام میدهند که پول شارژ رو پرداخت کنید و من تا به حال این کار رو نکرده ام و ایشان رو قبول ندارم و آسانسور رو بدون اجازه خاموش کرده اند متاسفانه من طی حادثه ای عمل جراحی کرده ام و طبق دستور پزشکم باید پیاده روی برم وگرنه فلج میشوم نمیتونم از پله ها پایین برومو الان سه روز هست به خاطر خاموش کردن آسانسور حتی نمیتوانم به کارهای روزمره خود و حتی دکتر بروم آیا من میتوانم بابت مزاحمت به 110 زنگ بزنم و از ایشان شکایت کنم؟؟؟با تشکر

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

به عنوان ممانعت از حق و مزاحمت از ایشان شکایت کنید. در دفتر خدمات قضایی.
همسایه ها را جمع کنید و با هم رای گیری کنید و صورتجلسه کنید که الف مدیر نیست و ب مدیر هست و هرکس به الف شارژ بدهد مالش را باخته و رفع بدهی نخواهد شد و همچنان بدهکار شارژ خواهد بود و امکانات از او طبق قانون سلب خواهد شد.
اما اگر ایشان از نظر اکثریت ساکنین ، مدیر باشد، شما نمیتوانید قبول نداشته باشید.مثل فتنه 88 لاید حصر خانگی شوید.ملاک اکثریت و تصمیم جمع است که ممکن است قبل از شما اتخاذ شده باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله مدیریت ساختمان باید با صورت جلسه هیات مدیره ، مشخص بشود و رای گیری بین مالکان صورت بگیرد در غیر این صورت ایشان مدیر محسوب نمی شود
و اسانسور جز مشاعات است و هیچ کس نمی تواند مانع استفاده مالکان ، از مشاعات ساختمان بشود