مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

با عرض سلام خسته نباشید من یه تیبا از نمایندگی خریداری کردم که دست دوم بوده و سند بنام یکی دیگست که برای من سند نزدن من شکایت کردم بعد یک سال دوندگی که جواب امد رفتم تعویض پلاک میگن خودرو در رهن است ولی من تمام چکام پاس کردم ولی مدیر نمایندگی چکایی که از من گرفته زده به جیب مال سایپا رو پاس نکردن من هم نمیتونم فک رهن کنم دادگاه هم که میرم در جواب به من میگن کارت دعوت ندادیم که بیایین شکایت کنید خریدار اول ماشین هم حاج آقا و دادستان تشریف دارن من شکایتم کجا ببرم ؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

سلام علیکم
شما علیه فروشنده قبلی و همچنین ایادی ماقبل دادخواست الزام به تنظیم سند وفک رهن تقدیم کن اگر مدارک لازم جهت طرح دعوا داشته باشی و دعوا را صحیح مطرح کنید موفق می‌شوید