مشاوره حقوقی رایگان - شکستن درب منزل

سلام خسته نباشید
پسرهای همسایه که صاحب خانه هستن درب منزل رو شکسته و رفته اند شاهد هم فقط دو تا دختر کوچک هستن اگر دادگاه آن ها رو محکوم کند حکمشان چیست ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هر کس عمداً عمارت یا بنا یا کشتی یا هواپیما یا کارخانه یا انبار و به طور کلی هر محل مسکونی یا معد برای سکنی ‌یا جنگل یا خرمن یا هر نوع محصول زراعی یا اشجار یا مزارع یا باغ‌های متعلق به دیگری را آتش بزند به حبس از دو تا پنج سال محکوم می‌شود.

تبصره 1) اعمال فوق در این فصل در صورتی که به قصد مقابله با حکومت اسلامی باشد مجازات محارب را خواهد داشت‌.

تبصره‌ 2) مجازات شروع به جرایم فوق شش ماه تا دو سال حبس ‌می باشد.

ماده 676) هر کس سایر اشیای منقول متعلق به دیگری را آتش بزند به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

ماده 677) هر کس عمداً اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلا یا بعضاً تلف نماید و یا از کار اندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد