مشاوره حقوقی رایگان - فروش اقساطی امن

سلام و عرض ادب
بنده میخوام ماشین رو به صورت اقساط بفروشم
70 درصدشو نقد بگیرم و الباقی رو اقساط 6 ماهه کنم
میخواستم بپرسم برای اینکه معامله امن و بدون دردسر باشه چه کارهایی انجام بدم و چه چیزهایی رو مطالبه کنم؟؟؟
خیلی ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

پرسشگر :

اجاره دادن محسوب میشه؟

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

بلید ضمانت اجرای مناسب قرار دهید از جمله خسارت تاخیر در پرداخت، حق فسخ، وجه التزام و...

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران عزیزم پاسخ کافی تقدیم کردند.یاالله

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

شمادوشرط درقراردادخود بیاورید1-درصورتی که هرکدام ازچک هابه هردلیلی کارسازی نشدقرارمنفسخ باشد2-علاوه برانفساخ خریدار یک سوم ثمن پرداختی بعنوان خسارت بپردازد

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما قرارداد أجاره به شرط تمليك با طرف مقابل تنظيم نماييد

علی اصغر افخمی

جناب آقای علی اصغر افخمی :

با سلام
جهت جلوگیری از مشکلات بعدی می بایستی قرارداد شما توسط یک شخص حقوقی تنظیم گردد که بعدا دچار مشکل نشوید که میتوان به عنوان نمونه قرار دادن شرط فسخ و یا وجه التزام یاد نمود

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام قراردادی دقیق در دفتر اسناد تنظیم و برای مبلغ باقیمانده و درصدی خسارت چک بگیرید