مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو و فروش وکالتی

با سلام
بنده یک خودرو در دیوار پیدا کردم و با فیلمی که راه انداختن بدون فرصت نشون دادن به کارشناس به محضر رفتیم و بنده 31 میلیون و پانصد پرداخت نمودم بعد از تحویل خودرو از پارکینگ متوجه شدم که ماشین چپی بوده است با چند نفر مشورت کردم همه گفتن باید چشمت رو باز می کردی و از این حرفها بخاطر همین ظضر را تحمل کردم و با قیمت 24 میلیون و 500 اون رو در دیوار فروختم ولی به همه گفتم که ماشین چپی می باشد به فردی فروختم که میگفت دلال نیست و برای استفاده می خواهد و کلی التماس کرد که چند روز برای تعویض پلاک به او وقت بدهیم ماهم از سادگی قبول کردیم و وکالت فروش دادیم البته یک قولنامه هم نوشتیم که الان متوجه شدم شخصی که همراه ایشان بوده امضاه کرده نه شخصی که وکالت بنامش خورده
دیروز شخصی تماس گرفته و می گوید وکیلم خودرو شما را خریده و این ماشین چپی می باشد بنده به ایشان گفتم که من با قیمت کارشناسی ماشین را واگذار کردم و شما باید از کسی که به شما 32 میلیون فروخته شکایت کنید اما ایشان میگوید از ما بخاطر کلاهبرداری شکایت خواهد کرد و ما همکاری در کلاهبرداری داشته ایم
نمی دونم باید چیکار کنم دارم دیوونه میشم منی که تا حالا در زندگیم یه 1000 تومنی پول حرم وارد زندگیم نکردم حالا گیر کسایی افتادم که حق زن و بچه ام رو دارن میبرن بنده با 2میلیون و 500 حقوق چه جوری باید انقد تاوان پس بدم
لطفا کمکم کنید به دادم برسید
ممنونم

پاسخ ها :

بهزاد احمدی ندوشن

جناب آقای بهزاد احمدی ندوشن :

با سلام
اصلا و ابدا جای نگرانی وجود ندارد.
اتهام کلاهبرداری و هر عنوان اتهامی دیگری هیچ وجهی در خصوص شما ندارد و به سادگی قابل رفع می باشد.

پرسشگر :

جناب آقای احمدی عزیز بیشمار از شما متشکرم
و دعاگوی این محبتتون هستم

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

باسلام،،،پدرومادرمان معامله به خریدارشرایط را گفته باشی وباشرطچپی بودن معامله کردی مشکلی پیش نمی آید وضمنا شخصی که باشماطرف معامله نبوده نمیتواندنسبت به شماادعای کلاهبرداری وغیره نمایید شما فقط نسیت به طرف معامله خودت پاسخگو هستی مسؤلیت داری معاملات بعدی ربطی به شما ندارد،،،رشیدی ،وکیل پایه یک00123531463

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هیچ جای نگرانیی وجود نداره وشما حرام وارد زندگی تان نکردیدویاالله

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

موضوع کلاهبرداری نیست خیالتان راحت باشد. ولی اگر دادخواست یا طرح دعوی نمودند می بایست وکیل بگیرید تا از شما دفاع نماید