مشاوره حقوقی رایگان - تغییر صندوق بازنشستگی

با سلام.
اینجانب نیروی اداره دولتی و بیمه تامین اجتماعی بوده ام. پس از تغییر وضعیت به پیمانی درخواست تغییر و تعیین صندوق بازنشستگی ندادم.
در پایان سال 1397 با 30 سال سابقه بازنشسته شدم.
1- آیا اکنون میتوانم صندوق خود را از تامین اجتماعی به بازنشستگی کشوری تغییر دهم؟
2- مابه التفاوت حق بیمه چگونه و بر مبنای حقوق کدام زمان محاسبه می شود حدوداً چه مبلغ می شود.
3- آیا فقط تفاوت 2 درصدی سهم کارمند در طول مدت خدمت محاسبه می شود؟
4- در صورت تغییر صندوق به بازنشستگی کشوری مبلغ تفاوت حق بیمه را چه کسی باید واریز کند؟ اداره دولتی محل خدمت یا خودم؟
5- در حالی که مجموع حق بیمه تامین اجتماعی 27% یا 30% می باشد و مجموع حق بیمه صندوق بازنشستگی 22/5% است. چرا در زمان تغییر صندوق مبلغ زیادی باید به بازنشستگی کشوری واریز شود؟
6- در حالی که صندوق های بازنشستگی بدون بودجه عمومی قادر به ادامه نیستند. چرا افراد نمی توانند حق بیمه خود را در بانک ها یا بیمه های عمر و بازنشستگی شرکت های بیمه ای دیگر پس انداز و سرمایه گذاری کنند. تا ضمن استفاده از مزایای سرمایه گذاری بلندمدت و استفاده از سرمایه و سود چند ساله آن حقوق بازنشستگی بسیار بیشتری نیز دریافت نمایند؟ ( با کسر درصد کمی به عنوان بیمه عمر و ...)

پاسخ ها :

تغییر صندوق بازنشستگی پس از بازنشستگی تغییر صندوق بازنشستگی انتقال سابقه بیمه از تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری مابه التفاوت انتقال بیمه صندوق بازنشستگی