مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر مجاز مستاجر سرقفلی

با درود. اگر مستاجر صاحب سر قفلي مرتكب خلاف شهرداري ساخت و ساز بشود، آيا شهرداري مالک را جريمه ميكند؟ چون در قرارداد اوليه نقل و انتقال بين مالک اصلي و مستاجر ( صاحب سرقفلي ) نوشته شده است كه مستاجر ( صاحب سرقفلي ) به شرطي اجازه ساخت و ساز دارد كه شهرداري را راضي كند. اما اكنون مالک فوت كرده است و وراث با مستاجر و شهرداري مشكل دارند. پس تكليف چيست؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

تخلیه به علت تخلف شرط..شما می توانید به استناد جریمه از ملک گرفته میشه. با شما کاری ندارند.
مستاجر بخاطر منافع خودش حتما می پردازه.
جای نگرانی نیست.