مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سرقفلی

آیا خریدار سرقفلی میتواند آب و برق مغازه رو برود به نام خودش کند باهمون برگه خریداری سرقفلی؟
ضمنا ایشون ده سال پیش قرارداد نوشته،رفته انشعابات رو به نام خودش کرده،و کرایه تاکنون پرداخت نکرده و برای گرون تر شدن اجاره ها که درقرارداد هم قیدشده که توافق جدید باید انجام بدهد مراجعه نکرده، وحتی در شغل مشخص شده در قرارداد نیز تغییر شغل داده ، آایا مالکیت ایشون از لحاظ قانونی قابل قبول هست واگر نیست چه اقدامی میتونم برای پس گرفتن مغازه انجام بدم؟ ممنون از وکلا عزیز و راهنماییاتون

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست مدارک بررسی شود

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت دریافت پاسخ دقیق تر گزینه بررسی مدارک را فعال نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی مدارک است تا بتوان نظر کاملی را ارایه نمود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین مطابق قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 با توجه به نص حق سرقفلی قید شده در قرارداد اجاره دارد رضا هرگونه اقدام مستاجر در خصوص انتقال تاسیسات به نام خود نیاز به اخذ رضایت از مالک یا اذن از سوی ایشان دارد و الا تخلف است