مشاوره حقوقی رایگان - ثبت چشمه

باسلام خسته نباشید، 30سال قبل در منطقه کوهستانی در جستجوی چشمه آبی بودم که سرانجام یک نقطه که شوره زده بود حدود 2ماه مقنی بردم که مقداری آب راه اندازی شد به دلایلی دنبالش نرفتم الان میخوام اقدام کنم، آیا نیاز به ثبت دادن می‌باشد چون هیچکس مدعی ندارم و اگر نیاز به ثبت است چکار کنم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
منابع اب زیرزمینی متالق به دولت است وبایدبا مراجعه به سازمان مربوط نسبت به بدست اوردن جازه حفراقدام نمایید