مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت چشمه

سلام. آقای محترم بنده اخیرا زمینی خریدم که درکنارش دره ای وجود دارد .آن ور دره (مقابل زمین) یک خانه چند سال ساخت وجود دارد.درفاصله 5متری بالای این زمین من چشمه کوچکی وجود دارد که آن صاحبخانه سالها آب را به آن طرف دره(سمت خودش)برده و میگوید سند مالکیت چشمه را دارم و با اینکه چشمه بالای زمین من قرار دارد و به زمینم نزدیکتر است استفاده از آب چشمه رامختص خود میداند ظاهر سالها پیش بدون اطلاع همسایه ها سندگرفته...-حال سوالم این است : 1- آیا سندش وجاهت قانونی دارد؟
2- آیا من اقدام قانونی کنم؟
3- ازکجا شوع کنم
خیلی ممنون

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام به سازمان جهاد کشاورزی منطقه خود مراجعه ومشکل را باایشان درمیان بگذارید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بنده خانم هستم
اگر قنات یا چشمه باشد دارای سند است و با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک ، سندش را ملاحظه میکنید چون چاهها و قنوات سند دارند .
ایا ملک شما سند دارد؟ در اداره ثبت ، حق ارتفاق برای شما یا این همسایه در نظر گرفته شده است؟ این سوالات را پاسخ دهید من در خدمتم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اداره آب منطقه شهرستان خود مراجعه موضوع را در خصوص سند داشتن چشمه و قنات پیگیری نمایید از طریق اداره جهاد کشاورزی نیز می‌توان این موضوع را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در خصوص سند داشتن چشمه و قنات پیگیری نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند گرفته باشد قانونی از شرکت آب

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر سند گرفته باشد قانونی است.
از شرکت آب منطقه ای پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق آب منطقه ای و جهاد کشاورزی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طربق ادارات ادارات فوق پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چشمه در مالکیت دولت میباشد و بابت چشمه سند صادر نخواهد شد ولی بابت زمینی که چشمه در آن قرار دارد سند صادر خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق جهاد یا اداره آب پیگیری نمایید جهت چشمه سند صادر نمی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چشمه از ان کسی است که در زمین اوقرار گرفته از طریق جهاد و اداره اب پیگیری کنید