مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تقسیم سهم طبقات برای نصب آسانسور در ساختمان 4طبقه

در یک مجتمع 14واحدی و در طبقه اول ساکن هستم. همکف دو واحد دارد و طبقات اول تا چهارم، هر طبقه، 4واحد با متراژ مشابه دارند. فروشنده واحد ها از اول، شرط کرده که همه مالکان باید با پول خودشان آسانسور را نصب کنند. لطفا بفرمائید که سهم واحد های هر طبقه، چطور محاسبه میشود؟ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهم طبقات در هزینه نصب آسانسور هزینه نصب آسانسور در ساختمان نصب آسانسور در ساختمان