مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نصب آسانسور در چهار طبقه

سلام خسته نباشید آپارتمان ما جای آسانسور دارد و همه موافق نصب هستند ولی چهار صد میلیون شده طبقه اول الی چهارم چقدر سهم پرداختی میشود مساوی است یا جدول پرداخت دارد با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه نصب آسانسور در ساختمان بر اساس توافقاتی است که بین اعضای ساختمان در طی جلسه ای صورت گرفته و در قالب صورتجلسه ضبط و ثبت شده است. فلذا نمیتوان در این مورد از قیمت مقطوعی صحبت به میان آورد. ولی به نظر میرسد هزینه چهارصد میلیون بایستی بین چهار طبقه تقسیم شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه ها به نظر باید مساوی بین مالکین تقسیم شود.
ولی برخی افراد در اینگونه مواقع توافق می کنند که هر طبقه بالاتر نسبت به طبقه پایین تر سهم بیشتری پرداخت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صورت مساوی ولی خلاف آن نیز میتوانید توافق کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا بر اساس مساحت اختصاصی است مگر توافق دیگری شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً کلیه ساکنین به صورت برابر باید در مشاعات هزینه کند آسانسور هم جزء مشاعات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سلام در این خصوص می بایست یا توافقی عمل شود یا به نسبت مساوی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون جز مشاعات محسوب میشود یا براساس توافق مالکان است یا بصورت مساوی بین مالکان تقسیم میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاعدتاً مساوی است ولی طبقات سوم و چهارم بیشتر پرداخت کنند جای دوری نمی رود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا باید به طور مساوی باشد لیکن طبقات سوم و چهارم سهم بیشتری دارند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هزینه های عمده مربوط به مشاعات ساختمان بالسویه است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر توافقی بر سر قیمت نیست همگی به صورت یکسان پرداخت کنند فرقی بین واحد 1 و 4 نیست

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به صورت مساوی است،اما همیشه امکان تراضی به صور دیگر وجود دارد

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مساوي است مگر به نحوي ديگر توافق نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولاً به تساوی تقسیم می گردد مگر خلاف آن توافق گردد