مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در ثبت با رهن ملک نزد بانک

برگه استعلام مهریه آمده است در آن قید شده است که مبلغ 122 میلیون در رهن بانک است که معاون اجرایی ثبت به من اعلام کرد که شما نمی‌توانید اقدامی کنید در صورتی که میگن از مازاد آن امکان اجرا هس لطفا بفرمایید که میشود کاری کرد. سپاس

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
توقیف مازاد بر رهن مانعی ندارد ،اما فروش آن تا زمان پرداخت کل طلب بانک و فک رهن ممکن نیست.
موفق باشید