مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به لواط

با سلام
مادر خانومم قبل از عقدمون به بنده گفتن كه شخصی باهاشون تماس گرفته و اظهار داشته كه من همجنس باز بودم، بعد از گذشت يكسال از زندگی مشتركمون ايشون و اطرافيانشون خانومم رو مجبور به عدم تمكين از من كردن و به اين بهانه خواستار طلاق شدن
من ازشون شكايت كردم، دادسرا ختم تحقيقات رو اعلام كرده و جلب به دادرسی رو صادر كرده البته مادر خانومم در تفهيم اتهام اين موضوع رو انكار و خانومم اقرار كردن كه بله من با فلانيا تماس گرفتم و گفتم خيليا همچين چيزی ميگن
چيزی كه مهمه برام اينه كه به اون شخص يا اشخاص برسم كه ببينم كی بوده؟ چطوری امكان پذيره توی دادگاه؟
و آيا پای پزشكی قانونی و معاينه مياد وسط يا نه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادسرا تحقیقاتش ناقص است باید از متهمین تحقیق میکرد که به سایرمتهمان دسترسی پیداکند