مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن چک به عنوان حسن انجام کار

سلام بنده از کارگرم یه چک 10 میلیونی گرفتم. که روی چک نوشته به عنوان حسن انجام کار.
بخاطر ورشکستگی دفترمو واگذار کردم حالا کارگر از من شکایت کرده به اداره کار و بیمه.
من میتونم از چکی که در دستم دارم استفاده کنم...
لازم به ذکر ایشون تا زمانی کارگر من بوده طبق قراردادی که بینمون بوده انجام دادم ولی شخص جدیدی که دفتر خریداری کردن لازم به همکاری با کارگر بنده نمی باشد. حالا من چیکارکنم میتونم از چکی از ایشون دستم هست استفاده کنم؟

پاسخ ها :

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام خب باید ابتدا حسن انجام کار در جلسه رسیدگی ثابت بشه و بعد اون وجه رو بخواین

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر نمیتوانید استفاده کنید چک حسن انجام کار ازاقسام چک های مشروط است و درصورتیکه دردادگاه نتوانید شرط یعنی عدم حسن انجام کارکارگر رااثبات کنید دعواتون رد میشه وهمچنین کارگرمیتواندازتون شکایت کیفری مطرح کند