مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای احکام شکایت از کارفرما

سلام. وقت به خیر. من امروز رفتم اجرای احکام و درخواست توقیف اموال کارفرما رو دادم ولی به من گفتن که چون توی شکایت اولیه م تو اداره کار نام شرکت رو به عنوان خوانده نوشتم الان نمیتونم اموال شخصیش مثل ماشین سواریش رو توقیف کنم. در صورتی می‌تونم اموال شخصی شو توقیف کنم که از اول نام خود مدیر عامل رو به عنوان خوانده می‌نوشتم. به من میگن هرچیزی که متعلق به خود شرکت باشه نه اینکه شخصی به نام مدیر عامل باشه رو میتونم توقیف کنم. آخه شرکت من یه شرکت اداری کوچیک با چند تا کامپیوتر و میز و صندلی بود . یه شرکت اداری چی داره که من بخوام توقیف کنم ؟ نه وسیله نقلیه اداری داره و نه اینکه دستگاه و ماشین آلات داره که من بخوام توقیف کنم . من از اسفند پارسال شکایت کردم و الان که یک سال شده باید بی نتیجه شکایتم رو رها کنم ؟
خواهش میکنم شما بفرمایید این چیزی که به من گفتن درسته ؟
یعنی هیچ راهی نداره که من بتونم با اون کارفرمام رو در شرایطی قرار بدم که مجبور بشه بیاد حق و حقوقم من رو پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیر
در دادخواست می بایست مدیرعامل راخوانده قرار می دادید