مشاوره حقوقی رایگان - جعل چك يا دستكاری در مبلغ چك

با سلام
اينجانب چكي به مبلغ 370000 تومان بابت خريد باطری ماشين داده ام به تاريخ 97/06/31 ولی اين چك در تاريخ 97/07/30 به مبلغ 3370000 تومان يعنی 3 ميليون اضافه شده به نام شخص ديگری پاس گرديده است لطفا بايد چكار كنم. متشكرم

پاسخ ها :

حمید رضا هادی پور امیر حاجلو

جناب آقای حمید رضا هادی پور امیر حاجلو :

سلام. در صورتی که شخص جاعل را میشناسید طرح شکایت کیفری جعل در دادسرا مشکل گشا خواهد بود. در صورت عدم تعیین جاعل، چنانچه راحع به چک علیه شما دادخواست مطرح شده است در جلسه اول دادرسی ادعای جعلیت مطرح نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام بایدشکایت جعل واستفاده ازسندمجعول مطرح کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. علیه شخصی که چک را به ایشان تحویل داده اید و هم چنین کسی که چک را پاس کرده شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید.