مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با پدر

درود
من دختری 16 ساله هستم که دارای پدری بیش از حد سمی هستم
به طوری که انگار فقط باید طبق عقاید اون پیش برم طی این 1 ماه گذشته همه ما رو اذیت کرده و فحاشی جزو کارهای عادیش شده
مشاور رفتیم هیچ تغییر نکرده
میشه پیشنهادی بدید که راضیم کنه
درخواست طلاق بهترین راهه آیا؟
من تحمل این شخص و ندارم دیگه
از لحاظ روحی و جسمی در آزارم
مشکل اعصاب پیدا کردم طی این 2 سال و قلبمم مشکل پیدا کرده
و این رو هم میخوام بدونم که کمترین نفقه چقدر هست .
ممنونم

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام درعین اینکه پدر دارای احترام هست ولی حق فحاشی واذیت وازار رانداره.درصورت ادامه میتوانیدعلیه ایشان شکایت کنید.
درموردطلاق چه ربطی به بداخلاقی پدر دا ه؟ودرصورت عدم پرداخت نفقه میتوانید شکایت کیفری کنیدوازدادگاه بخواهید نفقه ماهیانه شما را معین کند.
ویا باتقدیم دادخواست به شورا حل اختلاف درخواست کارشناس برای تعین میزان نفقه نماییددرصورت نیاز به مشاوره باپرداخت حق مشاوره مینوانیدتماس بگیرید.

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
متوجه سوال جناب عالی نشدم؟ناراحتی شماازپدرمحترمتان است یاهمسرتان؟
چه کسی قصدطلاق دارد؟