مشاوره حقوقی رایگان - ظلم پدر خانواده

عرض سلام وخدا قوت خدمت وکلای عزیز و عوامل سایت...
خانواده 6 نفره هستیم که من به اتفاق مادر عزیزم در خانه پدر هستم،که برای بار دوم توسط پدرم مجبور به ترک خونه میشیم،تهدید میکنه میگه نباید برگردیم خونه،چندین سال هس که مصرف مواد مخدر داره
12 سال قبل هم با یکی صیغه میکنه و توی 3 سال کلی از داریی هاشو از دست میده،
الان کل خانواده از کارهاش عذاب میکشیم،میخوام بدونم آیا میشه از طریق دادگاه و شکایت کاری بکنیم؟
چون تنها چیزی هم از دارایش ک مونده فقط همون ملکی هس ک توش زندگی میکردیم میخواد اون رو هم بفروشه و حتی یه هزار تومن هم به فرزنداش نمیده

من کوچکترین عضو خانوادم،خواهش میکنم بهم بگید چکار میتونم واس خانوادم بکنم
سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتون دادخواست مطالبه مهریه بدهد و شما نیز می توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مادر شما می‌تواند حقوق مالی خود را مطالبه کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی بیشتر از شما خواهد داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان‌ نسبت به اموالش حق هر گوته دخل و تصرف دارد مگر اینکه حجرش ثابت شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر رشید هستید مستقل می توانید شوید اگر در سن قانونی نیستید بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید

یک وکیل

تقاضای نفقه از طریق دادگاه مطرح کنید. در صورت تهدید شکایت تهدید مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به سن و جنسیت می توانید دادخواست نفقه دهید مادر نیز می تواند مطالبه حقوق مالی خود را داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مادر شما و شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .اگر رشید هستید مستقل می توانید شوید اگر در سن قانونی نیستید بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید