مشاوره حقوقی رایگان - میخواهم پلاک ثبت شده به نام پدرم را دریافت کنم

عرض ادب و احترام. ضمن خداقوت و خسته نباشید خدمت کارشناسان و وکلای مجرب سایت دادراه . مزاحم شدم تا راهنمایی و مشاوره بگیرم
سال 90 ماشینی خریدیم و سندش و پلاکش رو به اسم پدرم زدیم و سال 91 همون ماشین رو فروختیم و تا الان اون پلاکی که به اسم پدرم بود رو نگرفتیم. جدیدا ماشین گرفتم مزاحم شدم بپرسم که من بخوام همون پلاکی که به اسم پدر بوده رو بگیرم امکانش هست یا نه؟؟؟
پیشاپیش سپاسگزارم بابت وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

سوال شما مربوط به پلیس راهور و تعویض پلاک است
ولی با توجه به شرایط فعلی اگر ماشین بنام پدرتان باشد میتوانید درخواست کنید