مشاوره حقوقی رایگان - انتقال از وزارت بهداشت به آموزش و پرورش

اینجانب کارمند رسمی دانشگاه علوم پزشکی با سابقه کار 13 سال، 42 سال سن و دارای دکتری تخصصی علوم تربیتی مدیریت آموزشی و موافقت دو واحد مبدا و مقصد را در سال 97 گرفته ام ولی آموزش و پرورش در سال 96 بخشنامه داخلی تصویب کرده که شرط انتقال از یک وزارتخانه دیگر با سابقه حداکثر 10 سال و سن 35 می باشد. همچنین اینجانب خانواده ایثارگر می باشم. آیا امکان دارد با توجه به این موضوع راهکاری برای انتقال اینجانب در نظر گرفته شود. با تشکر

پاسخ ها :

انتقال از وزارت بهداشت به آموزش و پرورش انتقالی شغلی خانواده ایثارگر انتقالی شغلی انتقالی