مشاوره حقوقی رایگان - آیا استفاده از کوچه به عنوان پارکینگ حق مالکیت ایجاد می کند؟

با سلام و عرض ادب.
بنده به مدت 6 ماه واحدی را در یک آپارتمان خریداری کرده ام ، این آپارتمان فاقد پارکینگ اختصاصی است و اهالی ساختمان مجبور به پارک ماشین خود در کوچه هستن. همسایگان ما در مورد محل پارک ماشین محوطه ی جلوی آپارتمان را خط کشی نموده و قرارداد تعیین کردن که هر شخص ماشین خود را کجا پارک کند، ما برای اینکار به توافق نرسیدیم زیرا محلی که برای پارک ماشین ما در نظر گرفته اند تنها محلی است که در معرض تابش نور خورشید است، اما آنها ما را تهدید می کنند که اگر در جایی که ما مشخص کردیم پارک نکنید ماشین شما را پنچر می کنیم، آیا آنها حق تعیین تکلیف و چنین کاری را دارند؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با توجه به کوچه مالکیت خصوصی ندارد به هیچ وجه استفاده از کوچه مالکیت نمی آورد و فقط تا زمانی ماشین پارک است حق استفاده کسی که ماشین پارک کرده وجود دارد