مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست

با سلام خانه ما در یک کوچه 4 متری است
که فقط همسایه ته کوچه پارکینگ دارد
اگر ماشینی در کوچه پارک شود امکان رفت آمد برای ماشین دیگری نیست
و این همسایه اجازه پارک به بقیه همسایه ها نمی‌دهد آیا حق با اوست
و ما هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم برای پارک در کوچه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا صورت جلسه 110 شود و سپس تامین دلیل برای کارشناسی و دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مزاحمت ملکی ایجاد شود نمیتوانید پارک نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام کاربر گرامی باعنایت به موارد مزبور در صورت پارک خودرو ایشان می تواند تحت عنوان مزاحمت ملکی طرح شکایت نمایند.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر مزاحمت ملکی ایجاد شود نمیتوانید پارک نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت میگی که اگر کسی پارک کند دیگر ماشینی نمی تواند تردد کند پس کسی نباید پارک کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مزاحمت ملکی ایجاد شود نمیتوانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همسایه شما هم چنین حقی ندارد نشانگر پارکینگ دارد می تواند در پارکینگ خود پارک نماید کوچه بن بست متعلق به تمام مالکین آن کوچه می باشد و اگر کسی مزاحمت ایجاد نماید سایرین می توانند جلوی آن را بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امکان رفت و آمد ماشین نباشد کسی حق پارک ندارد.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
کوچه پارکینگ به شمار نمیره و ازاین حیث همسایه ی حق تقدمی برای پارک نداره

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شارع عمومی متعلق به عموم مردم است اگرمزاحمتی از سوی فرد یاد شده است می بایست بعنوان مزاحمت و ممانعت از حق عموم شکایت نمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکتیرونیک قضایی شکایت ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق پیگیری نمایید یا از طریق پلیس راهور یا تماس با 110

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پارک اتومبیل در کوجه مزاحمت برای کسی ندارد ایشان حق ممانعت ندارند چون کوچه ملک اختصاصی کسی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پارک کردن شما باعث ضرر ومزاحمت برای ایشان است نمیتوانیدپارک کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام راهها وکوچه ها برای عموم هست وکسی حق تصرف ندارد حتی اگه بن بست باشد

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

اگر مزاحمت ملکی ایجاد شود نمیتوانید پارک نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بین همسایه ها استشهادیه امضا شود و صورتجلسه 110 نیز داشته باشید و شکایت نمایید . جهت مشاوره و تنظیم دادخواست میتوانید از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه موجب مزاحمت می گردد نباید پارک گردد درعیر اینصورت از باب ممانعت می توانید شکایت نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، با توجه به موارد مطروحه کوچه فوق مشاع است و همسایه ها می توانند علیه این شخص طرح دعوی مزاحمت نمایند