مشاوره حقوقی رایگان - جا پارک بهم نمیدن

سلام داخل کوچه 6 متری که بن بست نیست ضلع شمال کوچه خونه دارم ضلع جنوبیا بهم جا پارک نمیدن با اینکه خالی هم هست هرشب و هرساعت در خونه منن با من بحث میکنن وقتی میگم کوچه عمومیه میگن ملک منه منم میتونم سد معبر کنم جلو در خونه خودم پارک کنم ادعای مالکیت کنم ؟ وقتی حق استفاده از ملک خودشونو نمیدن برای چی از از ملک من استفاده میکنن پس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد شما بر اساس پارکینگ ثبت شده باشد آنها مکلف به ارائه خدمات هستند در غیر این صورت قابل پیگیری است تحت عنوان دادخواست الزام به ایفای تعهد نسبت به آن شخص

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جلو ملک شما پارک کردن حق شماست هرچند مالکیت خیابان و کوچه ازان شماها نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق شهرداری پیگیری بفرمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مطابق با قوانین کوچه از جمله اموالی است که غیر قابل تملک است و تا زمانی که کسی آن را سد معبر نکرده باشد یا در جایی که توقف ممنوع اعلام نشده، و کسی خودرو خود را پارک نکرده باشید، پارک در کوچه حق و سهم شما است.
ضمن انکه حق ارتفاق نیز وجود دارد این حق به آن معنا است که پارک خودرو در کوچه‌ها نباید مانع رفت و آمد صاحبان منزل شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هیچکس نمی‌تواند در کوچه ادعای مالکیت داشته باشد

نمی‌تواند تصرفاتی نماید که به حق سایرین خدشه‌ای وارد شود

اگر مزاحمتی برای شما پیش آمده می‌توانید تامین دلیل و شکایت و صورتجلسه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

همه می‌توانند از کوچه جهت پارک استفاده کنند فقط مزاحمت برای دیگری ایجاد نشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پارک ماشین در آن مکان مزاحمتی برای دیگران ایجاد نمی کند آنها چنین حقی ندارند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق ندارند ولی وقتی با آدم احمق سرو کار دارید مجبورید پارک نکنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق شهرداری موضوع راپیگیری نمایید ،کوچه متعلق به تمامی اهالی اون کوچه می باشد وملک شخص خاصی نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هیچکس نمی‌تواند در کوچه ادعای مالکیت داشته باشد اگر کسی مزاحم میشود قابل شکایت و پیگیری هست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه سد معبر نباشد ویا جلو پارکینک یا عبور ومرور باقی مالکین نباشد، پارک منعی ندارد.