مشاوره حقوقی رایگان - پیک

لطفا با حوصله بخوانید ممنون
من تو یه مغازه کار میکنم , صاحب مغازه چند سال پیش از یه نفر چک داشته 80 میلیون الان دادگاه طرف رو 400 میلیون محکوم کرده ؛ یه اقایی اومد با ریش سفیدی کردن به مبلغ 40میلیون حلش کرد ( مقداری پول و چک در ضمن ریش سفید اشنای صاحب مغازه هست و یه جورایی همکار و اینکه دوست اون فرد بدهکار هست) بعد از حل و فصل برای اینکه پول پیک نده یا هر چیز به من گفت برو با موتور از وکیلم چک رو بگیر ( من امضا کردم و کپی کارت ملی هم دادم و از منشی اون وکیل چک رو گرفتم ) و ببر دم خونه اون فرده ریش سفید بهش بده در اون لحظه خود ریش سفید هم بود گفت اره برو ادرسم بهم گفت تا رفتم اومدم رفته بود غروب شده بود و رفتم در خونه بهش دادم. گذشت دو روز بعد با ریش سفیده دعواش شد که تو از اون ادم صد میلیون گرفتی ( نمیدونم از کجا میگه این حرفو ) بعد اونم گفت من چیزی نگرفته ام و توهم چک رو بهش دادی و تمام شد !!! گفت میزنم چک دزدی و جلب و برگه برگشت چک هم دارم پول شما ( اون فرد ریش سفید یا واسطه ) و اون فرد ( بدهکار ) رو در میگیرم ( البته کلی فحاشی بود در حدی که طرف رفت ) ؛ ( الان دارند با هم کار میکنند تو ی مغازه به صورت درصدی ) الان تکلیف من به عنوان یه فرد پیک چی میشه ؟؟ در حالت عادی ؟؟ اما اینم بگم دونکته هست اول اینکه اون وکیل ادم خدا نشناس ( دور از جون و جمع وکلای زحمت کش ) و اشنای شاکی هست دوم اینکه این ریش سفید همکار و یه طورایی شریک اون ادم هست که اون ادم به من گفت بزار حساب این ریش سفیده برسه به صد میلیون ( مبلغی که میگفت تو گرفتی منو دور بزنی ) بهش نمیدم در ضمن کارشون و شراکتشون هم اعتباری و همشهری گری هست یعنی اون نخوابوده میتونه شاید طرفم نتونه ثابت کنه
چی به حال من پیش میاد ؟؟؟ در بدترین حالت ؟؟؟؟ وکیله میگه این دزده ؟؟ یارو ( ریش سفید) میگه به من چک نداده ؟؟؟؟؟؟ از من میخواند شهادت دروغ بدم بگم از من چک رو از من دزدید؟؟؟؟؟؟ یا ... ... چی به سر من میاد در این دعوا ؟؟؟؟ ؟؟؟ چک هم فکر کنم دست اون فرد بدهکار باشه فکر کنم البته ولی دست شاکی نیست
الان هم اون واسطه و شاکی با هم دارند کار میکنند و فعلا چیزی نشده اما میدونم این کار رو میکنه و بعد تازه ماجرا شروع میشه چی به حال من پیش میاد ؟؟ من از هیچ چیز سر در نمیارم و کارگرم پول هم ندارم به اینا بدم اونم چند صد میلیون ( ولی میدونم صاحب مغازه اگر بدونه میتونه کاری کنه خانواده من زندگیشون رو بفروشند بدهند به این قطعا این کار و میکنه و وکیلش هم فامیل این اقا هست با همین روحیات یعنی رحم و خدا انسانیت در کار نیست )

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

باتوجه به اینکه شما واسطه بودهاید وچک را از کسی گرفته وبه دیگری داده اید مشکلی متوجه شما نیست مگر اینکه دریافت کننده چک منکر شود که شما میتوانید با شهادت شهود ثابت نمایید