مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعاده به خدمت جانبازان بازنشسته با 30 سال خدمت

بنام خداوند متعال و با اهدای سلام و احترام
بنده با 12 درصد جانبازی و مدرک کارشناسی ارشد در 30فروردین 1395با سابقه 30 سال خدمت بازنشسته شده ام.
با در نظر گرفتن بند چ ماده 87 قانون برنامه پنجساله ششم توسعه جانبازان دارای مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر که با سنوات خدمت سی سال تمام و با سنوات کمتر از سی سال بازنشسته شده اند میتوانند اعاده به خدمت و با تکمیل خدمت خود تا سی و پنج سال ادامه خدمت و سپس بازنشسته شوند لذا با استناد به این بند در خواست اعاده به خدمت را به بانک ارایه نموده ام.
بانک بعد از 3ماه اعلام نموده فاقد مقررات قانون منع به کار گیری بازنشستگان مصوبه سال جاری مجلس میباشید.
در حالی که تعدادی از دوستان با طرح شکایت به دیوان عدالت اعاده به خدمت گردیده و مشغول خدمت با همان سمت دوران خدمت می باشند.
آیا مصوبه جدید با رای دیوان مغایرت دارد.؟ و آیا میتوانم با شکایت ماده 16 و یا دیوان اعاده به خدمت شوم.
با تقدیر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام در قانون اصلاح قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان تنها نسبت به جانبازان بالای 50 درصد (50٪)، آزادگان بالای سه سال اسارت و فرزندان شهدا از شمول این قانون مستثنی هستند.