مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاری و عدم تمکین

سلام خسته نباشید لطفا کمک و راهنمایی کنید. من خانمم از برج 6 خونه رو عوض کرد و تموم وسایلام برده اختلاف داشتیم و قهر بودیم و من نرفتم خونه و هر ماه 800 تومن نفقش واریز کردم. و آدرس خونه جدید به من نداد و با خانوادش به مسافرت تفریح. بعدش رفته دادگاه شکایت نفقه جاریه. واسم ابلاغ اومد ماهی یک تومن از برج 6بدم یعنی تا الان 6میلیون. چه دادگاهی هست که سریع حکم جلب میده و هر دروغ خانمم گفته باور کرده. من فیش واریز دارم که 3میلیون 500 واریز کردم براش. الان حکم جلب اومده که 6میلیون بدم. الان باید چه کنم چون کارگرم و بیکار شدم نتونستم وکیل بگیرم باید حقم ضایع بشه چرا قانون به مردها اینقد ظلم میکنن. خانمم مشکل روانی داشت و به گفته خودش اسکیزوفرنی داشته و خانوادش هم گفتن بردیمش روان پزشک. الان حکم قطعی اجرائیه نفقه اومده برام لطفا کمک کنید چه کنم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر رای غیابی بوده میتوانید واخواهی بدهید تا دادگاه مجدد رسیدگی کند

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

سلام در سوال مشخص نیست دادنامه غیابی صادر شده است یا حضوری اما در ظاهر به نظر میرسد رای غیابی صادر شده است بنابراین بهتر است که شما نسبت به رای صادره واخواهی نمایید و اسناد و مدارک پرداختی خود را در هم در دادخواست و هم در جلسه اول رسیدگی ارائه کنید به طور همزمان هم با ارسال اظهار نامه تمکین در صورتیکه موجبات تمکین را از جمله مسکن و اثاث البیت مناسب فراهم نموده اید الزام همسرتان به تمکین را درخواست کنید توجه داشته باشید همسر شما اجازه تعویض منزل مشترک را بدون اطلاع شما ندارند مگر اینکه حق تعیین مسکن با ایشان باشد .نکته دیگر هم اینکه ترک زندگی مشترک از طرف زوج به مدت شش ماه متوالی و نه ماه متناوب بدون عذر موجه میتواند زمینه ایجاد حق طلاق را به استناد تخلف از شروط ضمن عقد برای همسر شما فراهم کند

مرتضی خداشناس رودسری

جناب آقای مرتضی خداشناس رودسری :

بايد در جلسه دادگاه نفقه شركت ميكرديد و فيش مبالغ واريزي و به دادگاه ارائه ميداديد،اگر در جلسه دادگاه شركت نكرديد و حكم غيابي صادر شده واخواهي كنيد به نتيجه ميرسيد