مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دستور دارد و غیر قابل نقل و انتقال است

با سلام احتراما اینجانب یک دستگاه خودرو اردی خریدم که فروشنده تمام مدارک را گم کرده روزنامه کردم و سند المثنی گرفتم از ایران خودرو اما برای تعویض پلاک که مراجعه کردم نوشته در فرم بازدید دستور دارد و غیر قابل نقل و انتقال است و در سایت راهور هم هیچ شکایتی ندارد به نمایندگی واقع در اصفهان مراجعه کردم گفتند چون مدل 1385 است اطلاعات در سیستم ما وجود ندارد با توجه به اینکه ساکن شهرستان هستیم راهنمایی بفرمایید چگونه این مشکل را حل کنیم راهور استان گفتند از نمایندگی نامه بیار که بدهی ندارد نمایندگی هم میگه ما اطلاعات این خودرو را نداریم درضمن تازه سند کمپانی المثنی را گرفتم ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اقدام شما در جهت خریدن خودروی که هیچگونه مدارکی برای آن ارائه نشده است کاملا اشتباه و حتی ممکن است که خودرو سرقتی باشد و الان که کاشف به عمل آمده حکم توقیف فیزیکی دارد و یا در سیستم راهور توقیف است مطمئنا شما نمی توانید به راحتی نسبت به صدور سند مالکیت برای خود اقدام کنید و جهت انجام تعویض پلاک بایدشرایطی را رعایت کنید تا به مشکل برنخورید. اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید لطفا تماس بگیرید