مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین های هیئتی به مردم

سلام ببخشید سال 68 پدرم با دو نفر دیگه زمین هیئتی سه نفره از دولت به صورت شریکی گرفتن پدرم گفته من خرج میکنم شما فقط همراه من باشید ولی به علت فوت هر سه نفر در سال های متوالی قادر به احیا زمین نشدن و زمین دست نخورده باقی مونده اون موقع پسرها کوچیک بودن و نتوانستن به جای پدر کشاورزی کنند الان که بزرگ شدن میخوان همون زمین رو احیا کنیم رفتیم جهاد کشاورزی بهمون گفت از سال 97 به بعد باطلی خورده و دادگاه رفته این چند سال کجا بودین گفت سه اخطاریه برای کشت زمین فرستادیم در حالی که هیچ کدوم به دستمون نرسیده بوده الان میخواستم بپرسم راهی هست دوباره زمین رو از دولت پس بگیریم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، بعنوان معترض ثالث، وارد پرونده شوید و تقاضای نقض دادنامه زا بنمایید