مشاوره حقوقی رایگان - تعریض کوچه

سلام و عرض ادب،
بنده یک ملک دارم و این ملک 20 سال پیش ما باید 74 متر با همسایه روبروییمون نصف نصف عقب می رفتیم به خاطر تعریض کوچه ولی شهرداری همشو انداخته گردن ما و ما هم عقب رفتیم و هیچ هزینه ای به ما ندادن و دیوارو خودمون اوردیم بالا دوباره بعد از چند سال موقعی که ما می خوایم الان تک برگی کنیم اومده میگه 36 متر دیگه شما تنها باید تعریضی کوچه برید عقب یعنی حدودا 110 متر گذاشتن گردن ما و همسایه روبه روییمون هیچی!!
بعد بهشون میگی که این 110 متر رو باید نضفش گردن همسایمونه میگه چون اون مسکونیه شما باید برید عقب و هیچ هزینه ای هم به ما ندادن و میگن نمیدیم. کوچه دو متر بوده الان شده 5 متر اگر ما اون 36 مترم بریم عقب میشه 6 مترو نیم

ما باید الان چیکار کنیم که 110 متر شهرداری خسارت بده یا بندازتش طرف همسایه روبه روییمون

پاسخ ها :

تعریض کوچه کوچه شهرداری