مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم کوچه

سلام و عرض ادب. ساختمان بنده برای تعریض کوچه عقب نشینی داشته ولی همسایه ما ساختمانی ساختند که به حریم کوچه تجاوز کرده و حتی کارشناس هم امده و این را تایید کرده میخواستم ببینم نظر کارشناس کافی است یا مدارک دیگه هم لازم است؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر تامین دلیل گرفته اید که به استناد ان اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان را برررسی کنیم تا اظهارنظر دقیق ارایه شود. لطفا از طریق پنل کاربری بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر کارشناس کافی است بر اساس همین نظر میتوانید به شهرداری مراجعه و پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق شهرداری پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نظر کارشناسی لازم است اما از طریق شهرداری هم‌ پیگیری کنید.