مشاوره حقوقی رایگان - تصرف شهرداری

با سلام و خسته نباشید
یک قطعه زمین مسکونی دارم به مساحت 12 متر عرض در 30 متر طول که شهرداری می خواهد 3 متر از عرض در 30 متر طول ان را در جهت طرح تعریض کوچه تصرف نماید آیا می توانم از شهرداری درخواست پول زمین را نمایم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر مالک هستید قطعا اری اگر چنین نکنند دادخواست تخصصی تنظیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تعرض به زمین شماست میتوانیدپیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سلام اگر مالک زمین هستید به مقداری که شهرداری زمین را تملک کرده است میتوانید مابه ازای آن مبلغ و وجه مربوطه را دریافت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

بله
طبق قانون شما میتوانید دادخواست مطالبه بهای زمین را طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس اقامه نمایید
میتوانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر متعلق به شما باشد کسی نمی‌تواند آن را از شما بگیرد