مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجرای حکم تخلیه ملک

سلام. من بابت پرونده که حکم قطعی صادر شده درخواست اعاده دادرسی و توقف اجرایی حقوقی در دیوان عالی کشور را دارم. ابلاغیه اجرائیه 12/18 ارسال شده و من 7 روز مهلت دارم برای تخلیه میخواستم اگر امکانش هست راهنمایی ام کنید و یا اگر امکان قبولی پرونده هست شما این محبت رو کنید. خلاصه ماجرا رو خدمتتون به همراه مدارک ارسال میکنم. تشکر.

من بابت رهن واحد در سال 1395 مبلغ 150 میلیون پرداخت کردم و از اون تاریخ هم در واحد سکونت دارم. سال گذشته شخصی با در دست داشتن قرارداد عادی که پشت مبایعه نامه ( که آن هم در این متوجه شدم که جعل می باشد و مالک ملک آن کسی نیست که من به او پول دادم و ملک رو بابتش به رهن من داده. شخصی املاک مسکن دارد و این ملک برای مادر همسرش هست. مالک اصلی ملک هست و با شخصی که بنده به او پول دادم همدست هستند. در املاک خودش مبایعه نامه بی اعتبار و جعل به نام آن شخص که صادر می‌کند و آن را مالک میخواند و این شخص ارائه این مبایعه نامه جعل از من در سال 95 مبلغ 150 میلیون تومان گرفت و قراردادی با امضای 4 شاهد نوشتیم و من در آن ملک ساکن بودم. مدتی بعد ایشون مجدد به علت خرید خودرو به من بدهکار شد و چک‌های او برگشت خورد و ایشون متواری شد. بعد شخص ثالث آمد با یک برگه عادی که حتی در املاک نوشته نشده ادعای خرید ملک را از آن شخص طرف قرارداد کرد و خواست که تخلیه کنم و در ابتدا دادگاه برای تصرف عدوانی شکایت کردند.
بعد از حکم برائت اینجانب به شورای حل اختلاف شکایت دادخواست دادند و مجدد به علت این که ایشان نتوانست ادعای مالکیت خود را به اثبات برساند، چون مبایعه نامه جعلی هست نمی‌توانست مبایعه نامه را انتقال به این شخص بدهد و چیزی به عنوان مدرک برای اثبات مالکیت و صحت ادعا برای ارائه نداشت و شورا حکم رد دادخواست دادند و ایشان در شعبه دیگر همون شورا با همون موضوع و با همون برگه ها بدون زیاد و کم دادخواست دادند و مجدد به علت نداشتن رابطه استیجاری با بنده و به اثبات نتوانستن ادعای مالکیت خود را مشخص کنند و مجدد رد دادخواست صادر شد و این 2 رای در آن دو شعبه حکم نسبت به این دادخواست به طرفیت بنده را به صورت قطعی صادر کردند و ایشان مجدد با وجود این دو حکم قطعی به این دادخواست مجدد در شعبه دیگر رفتند و همین موضوع و همین برگه ها را در شعبه دیگر دادخواست دادند و در این شعبه ایشان را مالک دانسته و به بنده حکم تخلیه دادند و بنده اعتراض به رای شورا کردم و پرونده به تجدید نظر ارسال شود و بنده دفاعیات خودم و به شورا دادم. حالا نمیدونم چه چیزی اتفاق افتاد در پرونده که تجدید نظر هم رای آن ها رو تایید کردند و شورا در 12/18 اجرائیه ابلاغ کرده و ده روز مهلت برای تخلیه داده به بنده داده است. میخواهم درخواست توقف اجراییه کنم و ثابت کنم که مبایعه نامه و کلا تمام ادعایی آنها دروغ و آنها کلاهبردار هستند اگر امکانش هست راهنمایی و اگر امکانش هست این پرونده رو قبول کنید. 7 روز مانده تا اجرائیه و فرصت کمی دارم. ممنون از شما

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

سلام. شما مستاجر ملک هستید و فقط در صورتی که از زمان اجاره مهلتی داشته باشید میتونید در اون ملک تصرف داشته باشید وقتی پرونده در دادگاه مطرح و ایشون مالک شناخته شده اند برای تخلیه بایست 150میلیون پول رهن شما واریز کنند تا بتونن حکم تخلیه رو اجرا کنن. الان شما باید به استناد اجاره نامه به واحد اجرا بگید تا پول رهن شما واریز نشه تخلیه نخواهید کرد. شکواییه جعلو استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری رو مطرح کنید تا با اخذ سریع قرار متناسب توقف اجرا بگیرید