مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی از کانال تلگرام

سلام، وقت بخیر.من وسایل مورد نیاز خودم را از یکی از این کانال ها سفارش دادم و از من خواسته اند پول را واریز کنم و بعد سفارشات من را ارسال کنند. چطور به این ها اعتماد کنیم در حالی که چیز های مورد نیاز خود را در این کانال ها یافت می کنیم. اگر به من کمک کنید که هم به جوابم برسم و هم سفارشات رو بتونم دریافت کنم. به راهنمایی شما عزیزان نیاز دارم ممنون

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام اگر فروشنده شرکت یا شخص معتبر نمی باشد یا از اعتبار آن اطلاعی ندارید تضمینی وجود ندارد که به مشکل برنخورید پیشنهاد میکنم از کانالهایی خرید کنید که پرداخت وجه درب منزل بعد از دریافت کالا پرداخت می شود. جهت پاسخگویی سریعتر سوالات خود را در آدرس زیر مطرح کنید forum.attorneyiran.ir