مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام چند وقت پیش در تلگرام از یک کانالی یک محصول مجازی به قیمت 155 هزار تومان رو خریداری کردم؛ نصف محصول رو تحویل دادن و انجام دادن اما نصف دیگه رو انجام ندادن و بهانه آوردن که مشکلی براشون پیش اومده بوده.
اون محصول رو باید طبق یه زمان مقرری تا 2 خرداد 1400 تحویل میدادن اما تحویل ندادن و دیگه تحویل دادن بعد از 2 خرداد 1400 هم فایده‌ای نداره.
بعدش گفتن به‌ جای محصول یه چیز دیگه بهتون میدیم که مشابه اون هست ولی من بهشون گفتم که اون رو نمیخوام و میگم پول باقیمونده رو برگشت بزنید و میگن امکان برگشت نیست و عوضش محصول دیگه‌ای که قیمتش از محصول اولی بیشتره بهتون داده میشه که محصول دیگه رو تحویل دادن اما من نمیخوام
باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
ازطریق پلیس فتا اقدام نمایید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. کلاهبرداری صدق نمی نماید. وجه باقیمانده را مطالبه نمایید.البته با قیمتی که شما بیان کردید یعنی حدود 75 هزارتومان صرفه ی پیگیری قضایی را نیز در نظر بگیرید.